skoleorkestret.dk

Roskilde Skoleorkester – for både begyndere og øvede.

Baunehøjskolen, Jyllinge Skole, Lindebjergskolen, Margretheskolen og Roskilde Kulturskole har startet et fælles harmoniorkester: Roskilde Skoleorkester.

Børnene spiller på en masse blæseinstrumenter – bl.a. tværfløjte, trompet, valdhorn, klarinet, saxofon og basun. Alle lærere er professionelle musikere og konservatorieuddannede, så eleverne er i gode hænder

Ca. hver 5. eller 6. uge samles hele orkestret til sammenspil, rytmetræning m.m., så alle føler, at det også ”er deres orkester”. Disse fællesprøver planlægges på de forskellige skoler, så man skiftes til transport. Vi planlægger selvfølgelig disse fællesprøver, så det er muligt for forældre at transportere børnene. Vi håber, man vil lave aftaler sammen, så man skiftes på bedste ”fodbold-stil”.

skoleorkestret.dk Tivoli

Kom og vær med

Det er gratis at deltage i orkestret. Det første år låner man instrumenter af Kulturskolen, efterfølgende år skal man betale leje af instrumentet ca. 585 kr. pr. år.

Julekoncert skoleorkestret

Koncerter

Skoleorkestret giver koncerter, f.eks. julekoncerter på skolerne – og vi er selvfølgelig med i Tivoli til de årlige Musikskoledage.

skoleorkestret.dk horn

Tilmelding

Tilmeld dig her: https://roskilde.speedadmin.dk/

Du skal vælge faget Skoleorkester Spirer, og det er ”først til mølle” princippet der gælder, vi opretter evt. venteliste.