Et samlingssted for unge.

MusikCafeen

MusikCaféen er arrangeret af Kulturskolens elever og har sædvanligvis arrangement ca. 6 gange om året. Her møder du vennerne i hyggelige rammer. Sofaerne er stillet frem kl. 20, så du bare kan læne dig tilbage og nyde musikken og lyset! Stemningen er afslappet, og lektierne – der venter derhjemme – er for en tid lykkeligt glemt!

Musikken leveres som regel af et hovedband hentet udefra, mens der bagefter er Åben Mikrofon, hvor alle der har lyst kan indtage scenen.

Når man går på scenen, er der kriller i maven, men når man først trykker den af, er det det fedeste nogensinde! Hvis først man har prøvet at optræde i MusikCaféen, vender man tilbage gangen efter med nye numre. Publikum er nemlig fantastisk!

Man kan heldigvis aldrig regne med, hvad folk finder på, når de går på scenen. Og det er netop de skøre indfald sammen med musikken, der skaber en enorm hygge!

Publikum har været vidne til en impulsiv rytmisk poesikonkurrence, en hyperaktiv julemand, ‘mandestrip’ med “Prebens Klinik” samt mange andre indfald.
Skulle ganen kræve det, kan man jo altid lige nå en kold cola, the eller kaffe og en kanelsnegl (hvis man er heldig!) inden lukketid ca. 22:00.