sangskriver workshop

Spred et vigtigt budskab – få nye venner – bliv en bedre sangskriver.

Deltag i sangskriverworkshop med Thomas Buttenschøn og Annette Bjergfeldt i november:

Du får:

  • skrevet nye sange
  • sparring og feedback på dine sange af professionelle sangskrivere
  • indblik i livet som ung og psykisk syg
  • mødt andre unge med interesse for sangskrivning

 

En-af-os.dkOm workshoppen:
En weekend workshop, hvor du gennem mødet andre sangskrivere og en instruktør lærer mere om at skrive sange, både for dig selv og sammen med andre. Det særlige ved denne workshop er at den laves i samarbejde med Landskampagnen EN AF OS. Det er en kampagne, der har til formål at afstigmatisere psykisk sygdom i Danmark – altså slut med diskrimination og udelukkelse af mennesker, der har eller har haft en psykisk sygdom.

Inden weekenden afholdes der et opstartsarrangement, hvor du bl.a. møder en, som vil fortælle om at være psykisk syg. Desuden vil du modtage link til forskellige videointerviews og podcasts om emnet. Erfaringer derfra, samt hvad hver enkelt i øvrigt har i bagagen vil blive brugt som inspiration på sangskriverweekenden.

De 2 instruktører samler trådene både på introdagen og på selve sangskriverweekenden og sørger for opgaver, der udfordrer dig musikalsk og skriveteknisk.

Afslutningsvis vil der være en koncert hvor de medvirkende optræder for hinanden og publikum. Koncerten optages og indspilningerne vil efter aftale blive lagt på www.en-af-os.dk – samt brugt som kampagnemateriale. Den eller de sangskrivere der har rettighederne vil modtage royalties såfremt man er medlem af KODA.

For hvem?
Du er mellem 15 og 25 år. Du er en engageret sangskriver, der har lyst til at møde ligesindede, gerne vil tage et socialt ansvar og er frisk på at blive udfordret som sangskriver og tekstforfatter. Medbring gerne instrument og/eller laptop på workshoppen.

Instruktører:
Annette Bjergfeldt + Thomas Buttenschøn

Tid og sted:
Introaften på adressen: Kornerupsvænge 9, st. tv. i Roskilde d. 10. november kl. 19-21
Sangskriverworkshop på Roskilde kulturskole, Planetvej 30A, 4040 Jyllinge d. 14.+15. november kl. 10-16

Sangskriveraften og liveindspilning på Gimle i Roskilde den 2. december kl. 20.00

Hver deltager får tilbudt ½ times skypecoaching af Annette Bjergfeldt, der skal afvikles mellem workshoppen og den afsluttende sangskriveraften.

Pris:
500,-

Tilmelding:
Send en mail til claravuc@roskilde.dk – senest d.1.11 og skriv lidt om hvorfor du gerne vil deltage.

Deltagerantal:
Max 12 deltagere

Yderligere spørgsmål kontakt Clara Vuust:
E-mail: claravuc@roskilde.dk
Telefon: 46 31 87 94 / 51 94 38 12