Astrid Winsløw Hammer

BGK og Kunstfaglig afdelingsleder BGK.

Bettina Camilla Vestergaard

Underviser i billedkunst.

Charlotte Truelsen Falk

Underviser i violin.

Charlotte er uddannet Suzuki violinlærer fra Det Danske Suzuki Institut i 2002. Hun har bl.a. modtaget undervisning af Tove Detreköy, Eivind Sand Kjeldsen og Sergei Azizian.

Charlotte har boet 4½ år i Doha, Qatar. I Qatar dannede hun sin egen lille musikskole med ca. 25 violin elever. Inden udstationeringen underviste Charlotte fuldtid på henholdsvis Frederiksværk og Næstved Musikskoler. Udover det har Charlotte undervist adskillige steder, bl.a. Dett Danske Suzuki Institut, Allerød Musikskole, Musikhøjskolen på Frederiksberg og Køge Musikskole. I fritiden er Charlotte bl.a. koncertmester i Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester, samt formand for bestyrelsen af samme orkester.

Francesco Cigna

Underviser i guitar
Frederik Håkonssen

Frederik Håkonssen

Underviser rytmisk slagtøj, slagtøjsværksted og slagtøjsorkester.

Frederik er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium med trommer som hovedfag. Nu er han i gang med at læse en kandidat i musikpædagogik på Rytmisk Musikkonservatorium.

Frederik har spillet og spiller med navne som: Drew, Mathilde Falch, Aksglæde, Benjamin Rihan, The Radar Post, Skuggi Spila, Spejlvendt og Harmonics.

Frederik har flere års erfaring i at undervise og har bl.a. været ansat ved Bagsværd Kostskole, Næstved og Vordingborg musikskole.

Jakob Lind Lauritsen

Jakob Lind Lauritsen

Underviser i elbas og kontrabas

Jakob er uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium med bas som hovedfag. Derefter har han taget diplomstudium på Rytmisk Musikkonservatorium i musikpædagogik.

Jakob har deltaget i flere kurser: bl.a. på Den Rytmiske Højskole, på Musikhøjskolen og på The New School i New York. Jakob har komponeret og arrangeret musik til bl.a. jazz og musicals.

Som udøvende musiker har han spillet jazz, rock og pop, og han har bl.a. medvirket på indspilningen af “Woyzecks sidste symfoni” af Nikolaj Arcel. Egne kompositioner er opført på bl.a. Copenhagen Jazzhouse, Multihuset (Esbjerg) og Musikhuset (Århus) samt i “Bolero”, DR P2.

Laurits Høgel

Underviser i rytmisk klaver .
Majana Østergaard Randall

Majana Østergaard Randall

Digent for kor og orkestre.

Majana er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med en kandidat i rytmisk- og klassisk orkesterledelse samt arrangement med komposition. Derudover har Majana en bachelor i Almen Musikpædagogik også fra Det Jyske Musikkonservatorium med fokus på børnepædagogik, orkestersammenspil, klassisk klaver, arrangement og rytmisk kor.

Udover sit virke som dirigent og arrangør for mange forskellige typer ensembler og større orkestre gennem årene, har Majana samtidig mange års undervisningserfaring som klassisk klaverlærer. I sit udøvende musikervirke er Majana også komponist, og har sammen med forskellige ensembler og bigbands fået sin musik opført ved mange lejligheder.

Mark Johnsen

Mark Johnsen

Underviser i guitar, sammenspil og forskellige aktiviteter i indskolingsafdelingen.

Mark er uddannet i Leg, musik og bevægelse med førskolebørn fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han har desuden undervisningserfaring i rytmisk guitar fra flere musikskoler og gennem undervisning af privatelever.

Mark har erfaring indenfor mange musikgenrer bl.a. gennem professionelt virke i diverse orkestre., hvor han har fungeret som guitarist, sanger og bandleder. Han har turneret i Sverige, Tyskland og et halvt år i Grækenland. Mark har endvidere medvirket på flere pladeproduktioner, både børneplader og voksenudgivelser.

Mark er som sangskriver og tekstforfatter i gang med produktion og udgivelse af eget materiale. Heriblandt kan nævnes børnepladen “Helle for Mig” som bliver udgivet af cope records februar 2005.

Safir Aerial

Safir Aerial

Underviser i rytmisk sang.

Safir er uddannet sanger og sangpædagog med en 5-årig diplomudannelse fra det Rytmiske Musikkonservatorium. På konservatoriet er Safir blevet undervist af bl.a. Etta Cameron, Lennart Ginman, Anne Rosing m.fl., og hun har siden videre-uddannet sig indenfor sangteknik og performance på Anne Rosing Instuttet.

Efter konservatoriet har Safir primært arbejdet med at synge, skrive og udgive sin egen musik og har udgivet 2 albums; Safirsongs(2008) og Closer(2012).
Safir har desuden boet i Los Angeles i perioder, og har her sunget med forskellige kunstnere samt arbejdet på at få sin egen musik ud.

Sideløbende med uddannelsen på konservatoriet og MGK har Safir undervist i sang, kor og sangskrivning i flere år, både på musikskoler samt MGK.
Udover at undervise på Roskilde Kulturskole er Safir nu i gang med at skrive nyt materiale til endnu et album og spiller og synger desuden koncerter i forskellige sammenhænge i det meste af landet.

Sofie Vind Lerstrup

Sofie Vind Lerstrup

Underviser i dans og drama.

Sofie har gået på Den Rytmiske Daghøjskole på linien “Danse-Teater” i 2007 og 2008. Her har hun modtaget undervisning i balletøvelser og Moderne Dans.

Sofie har endvidere deltaget på et kursus indenfor fysisk kunst og performance, og hun har været i praktik på Skolen for Moderne Dans.

Sofie er koreograf på forestillingen Jesus Christ Superstar med amatørforeningen “Elverfolket” i Holbæk i  2013.

Tanja Fandt Andersen

Tanja Fanth Andersen

Underviser i trompet.

Tanja er uddannet trompetist og trompetlærer på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2014 med blandt andre Gorm Hovaldt, Christer Nilsson og Jonas Wiik som lærere.

Tanja er en aktiv freelance trompetist bl.a. indenfor kirkemusik og klassiske messingensembler. Hun er  medlem af Dania Brass Ensemble samt kvintet, der er professionelle ensembler bestående af tidligere elever af Professor Emeritus v/DKDM Mogens Andresen.

Tanjas fritid bliver også brugt på musik. Tidligere som 1. solo kornettist ved Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester og siden 1997 som fast del af Furesø Gardens Brass Band. Hun har tidligere virket professionelt som kornettist ved Søværnets Tamburkorps, samt undervist messsing-elever i Furesø Garden siden 2007.