Adam McKenzie cello

Adam McKenzie

Underviser i cello, orkestersammenspil og rytmik

Mail: adamm@roskilde.dk

Adam er klassisk uddannet cellist, født i Danmark, men opvokset i Sydney, Australien. Han har studeret i Australien, Danmark, Canada og Tyskland.

Som musiker og komponist har Adam komponeret musik til dokumentarfilm, teater, og mindre besætninger. Udover det har han arbejdet som studiemusiker for nogle af landets førende filmkomponister og spillet i diverse bands med turnéer rundt i Europa, Australien og USA.

Adam han høres på mange forskellige plader, som solist på diverse TV/film titel-melodier og live i mange forskellige folk/jazz/klassisk projekter.

Adam har mange års undervisningserfaring, både på musikskoler og på diverse kurser og workshops. Udover det klassiske repertoire, arbejder han også med folkemusik, jazz og komposition/improvisation i undervisningen.

Anton Boisen Langebæk

Underviser i elbas og kontrabas.
Astrid Winsløw Hammer

Astrid Winsløw Hammer

BGK og Kunstfaglig afdelingsleder BGK.

Mail: astridwh@roskilde.dk

Bettina Camilla Vestergaard

Underviser i billedkunst.

Mail: bettinacv@roskilde.dk

Bettina Camilla Vestergaard er samtidskunstner med mange års erfaringer som underviser og foredragsholder. Hun har undervist på kunstakademier, højskoler og talentudviklende kurser. Siden 2012 har hun været fast tilknyttet Roskilde Kulturskole, hvor hun underviser og inspirerer børn og unge til at forme æstetiske og kulturelle følsomheder indenfor det visuelle felt, og styrke deres dømmekraft og intuition som skabende mennesker.

I sin professionelle praksis arbejder hun med mange forskellige billedudtryk – som fotografi, video, tegning, installation, lyd og performance. Hun har udstillet og publiceret sin kunst i ind- og udland, er repræsenteret i Statens Kunstfonds samling og har siddet i Rådet for Visuel Kunst i Københavns Kommune.

Bettina Camilla Vestergaard er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi, Malmø Kunstakademi (MFA) og Interdisciplinary Studio, University of California Los Angeles.

Bjarne Rasmussen underviser i dyb messing

Bjarne Rasmussen

Underviser i dyb messing

Mail: bjarnehr@roskilde.dk

Bjarne er uddannet på North Western University , Chicago, DKDM i direktion, samt Musikvidenskabelig Institut i Musikhistorie.

Bjarne har været basunist i Den Kgl. Livgardes Musikkorps indtil 2019, sideløbende har han undervist og spillet kammermusik og kirkekoncerter. Bjarne dirigerer og instruerer flere amatør blæseorkestre, og han spiller i Frederik den VII Ensemblet /Frederiksborg Slot, Danske Horn og Byens Brass Ensemble.

Han er Kapelmester i Sølystensemblet v/ Det Kongelige Skydeselskab. Derudover er han Lurblæser ved særlige lejligheder.

Francesco Cigna

Francesco Cigna

Underviser i rytmisk guitar, guitarværksted og sammenspil

Mail: francescoc@roskilde.dk

Francesco Cigna er professionel guitarist med en lang karriere og mange pladeudgivelser bag sig.

Han har en solistuddannelse fra Rytmisk Musikkonservatorium. Desuden har han komponeret musik til dokumentar film, sine egne bands og andre kunstnere.

Til dagligt spiller han jazz, rock og meget andet, og når han ikke underviser, er han en travl mand på musikscenen. Han har sideløbende med sin karriere som musiker altid undervist og har over 18 års undervisningserfaring i guitar, komposition, teori og sammenspil.

Uanset om han underviser begyndere eller viderekomne elever, finder han stor glæde ved at dele sine erfaringer og glæden for musik.

www.reverbnation.com/francescocigna

www.francescocigna.webs.com

Hanne Riberholt Roskilde Kulturskole

Hanne Riberholt

Saxofon og Skoleorkester

Mail: hanneri@roskilde.dk

Hanne er uddannet klassisk saxofonist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, og hun har siden spillet koncerter både som solist og kammermusiker i forskellige konstellationer bl.a. med orgel, slagtøj og saxofonkvartet.

Foruden den klassiske kammermusik har Hanne også spillet musik fra 1920`erne, 30’erne og 40’erne, og det har primært været ragtime i Karlsens Kapel.

Hanne har mange års undervisningserfaring fra musikskoler og garder, og hun er endvidere gruppeinstruktør og dirigent på diverse kurser i ind- og udland.

Jakob Lind Lauritsen

Jakob Lind Lauritsen

Underviser i elbas og kontrabas.

Mail: jakobll@roskilde.dk

ORLOV.
Jakob er uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium med bas som hovedfag. Derefter har han taget diplomstudium på Rytmisk Musikkonservatorium i musikpædagogik.

Jakob har deltaget i flere kurser: bl.a. på Den Rytmiske Højskole, på Musikhøjskolen og på The New School i New York. Jakob har komponeret og arrangeret musik til bl.a. jazz og musicals.

Som udøvende musiker har han spillet jazz, rock og pop, og han har bl.a. medvirket på indspilningen af “Woyzecks sidste symfoni” af Nikolaj Arcel. Egne kompositioner er opført på bl.a. Copenhagen Jazzhouse, Multihuset (Esbjerg) og Musikhuset (Århus) samt i “Bolero”, DR P2.

Julia Cavaller Triay

Underviser i tværfløjte.
Lasse Olufson Roskilde Kulturskole

Lasse Olufson

Underviser i klaver, guitar og forskole

Mail: lasseol@roskilde.dk

Lasse er kandidat fra Musikvidenskabelig Institut ved Københavns Universitet og har efter sin uddannelse i 2008 tilegnet sig en solid mængde af undervisningserfaring inden for både klaver, guitar, sang og sammenspil. Han tilpasser sin undervisning til den enkelte elev og formidler på en levende, nærværende og rolig måde.

Lasse er professionelt udøvende musiker og har en længere karriere med flere pladeudgivelser og omfattende koncertvirksomhed bag sig inden for forskellige genrer som rock, reggae, folkemusik, middelaldermusik og metal. Inden for de klassiske genrer har han spillet og sunget  renæssance, barok, wienerklassik og romantik.

Hans hovedinstrumenter er guitar, klaver og sang og sideløbende spiller han også drejelire, lyre og lut.

Majana Østergaard Randall

Majana Østergaard Randall

Dirigent for kor og orkestre.

Mail: majanar@roskilde.dk

Majana er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med en kandidat i rytmisk- og klassisk orkesterledelse samt arrangement med komposition. Derudover har Majana en bachelor i Almen Musikpædagogik også fra Det Jyske Musikkonservatorium med fokus på børnepædagogik, orkestersammenspil, klassisk klaver, arrangement og rytmisk kor.

Udover sit virke som dirigent og arrangør for mange forskellige typer ensembler og større orkestre gennem årene, har Majana samtidig mange års undervisningserfaring som klassisk klaverlærer. I sit udøvende musikervirke er Majana også komponist, og har sammen med forskellige ensembler og bigbands fået sin musik opført ved mange lejligheder.

Malene Janerka Olsen

Malene Janerka Olsen

Underviser i klarinet.

Malene er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium i Odense, hvor hun specialiserede sig i klarinet, ensembleledelse og pædagogik.

Malene har ca 25 års erfaring i undervisning af børn og voksne i klarinet og orkester. Malene har undervist på mange forskellige musikskoler bl.a. Svendborg, Fredericia, Herlev og Vallensbæk. De seneste 13 år har Malene været ansat på Steinerskolen Michaelskolen, hvor hun både underviser klarinetelever, sammenspilshold og orkesterundervisning.

Maria Rosendahl von Spreckelsen

Underviser i violin og rytmik.
Mark Johnsen

Mark Johnsen

Underviser i guitar, sammenspil, rytmik og forskellige aktiviteter i indskolingsafdelingen.

Mail: markj@roskilde.dk

Mark er uddannet i Leg, musik og bevægelse med førskolebørn fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han har desuden undervisningserfaring i rytmisk guitar fra flere musikskoler og gennem undervisning af privatelever.

Mark har erfaring indenfor mange musikgenrer bl.a. gennem professionelt virke i diverse orkestre., hvor han har fungeret som guitarist, sanger og bandleder. Han har turneret i Sverige, Tyskland og et halvt år i Grækenland. Mark har endvidere medvirket på flere pladeproduktioner, både børneplader og voksenudgivelser.

Mark er som sangskriver og tekstforfatter i gang med produktion og udgivelse af eget materiale. Heriblandt kan nævnes børnepladen “Helle for Mig” som bliver udgivet af cope records februar 2005.

Per Rask

Per Rask

Underviser i slagtøj og trommesæt.

Mail:

Per har spillet trommer, siden han begyndte på musikskole som 7-årig og er vokset op med klassisk slagtøj såsom marimba, xylofon og vibrafon. I 2018 blev han uddannet trommeslager ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense, og i 2020 færdiggjorde han sin kandidat i “Music Education” på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Siden 2008 har Per undervist på forskellige musikskoler, grundskoler, efterskoler, højskoler samt undervist private elever. Han er en erfaren og glad underviser, som altså sørger for at elevens interesse bliver vakt og at lektionerne bliver hyggelige og lærerige.

Per er aktiv på den danske livescene og har tidligere udgivet musik med global roots-bandet Atlas, electropop-trioen The Die og pop/blues-sangerinden Nanna Schou. Per udgiver desuden et album med newfolk-kvartetten TINGO i starten af 2022.

Per har også siddet bag trommesættet til diverse musicals, komponeret musik til reklamefilm, afholdt rytmisk teambuilding under navnet Raske Rytmer samt afviklet sangskrivningsworkshops på efterskoler og højskoler.

Lyt til TINGO: https://soundcloud.com/user-96818277

Lyt til Pers forskellige bands: https://soundcloud.com/per-rask/sets/things-i-do-did

Safir Aerial

Safir Aerial

Underviser i rytmisk sang.

Mail: safira@roskilde.dk

Safir er uddannet sanger og sangpædagog med en 5-årig diplomudannelse fra det Rytmiske Musikkonservatorium. På konservatoriet er Safir blevet undervist af bl.a. Etta Cameron, Lennart Ginman, Anne Rosing m.fl., og hun har siden videre-uddannet sig indenfor sangteknik og performance på Anne Rosing Instuttet.

Efter konservatoriet har Safir primært arbejdet med at synge, skrive og udgive sin egen musik og har udgivet 2 albums; Safirsongs(2008) og Closer(2012).
Safir har desuden boet i Los Angeles i perioder, og har her sunget med forskellige kunstnere samt arbejdet på at få sin egen musik ud.

Sideløbende med uddannelsen på konservatoriet og MGK har Safir undervist i sang, kor og sangskrivning i flere år, både på musikskoler samt MGK.
Udover at undervise på Roskilde Kulturskole er Safir nu i gang med at skrive nyt materiale til endnu et album og spiller og synger desuden koncerter i forskellige sammenhænge i det meste af landet.

Susanne Olschansky

Susanne Olschansky

Underviser i fagot.

Mail: susanneon@roskilde.dk

Susanne er uddannet på fagot hos Peter Bastian på Det kongelige danske Musikkonservatorium og har assisteret i mange danske symfoniorkestre samt undervist på forskellige musikskoler gennem mange år i fagot, kammermusik og symfoniorkester.

Hun samler jævnligt sine elever fra alle musikskolerne i et fagotorkester, der oftest består af 10-20 fagotter.

Susanne videregiver sine undervisningserfaringer til næste generation som lærer i fagotpædagogik på Det kongelige danske Musikkonservatorium.

Der findes fagotter i forskellige størrelser afhængig af børns alder og størrelse.

Tanja Fandt Andersen

Tanja Fanth Andersen

Underviser i trompet.

Mail: tanjafa@roskilde.dk

Tanja er uddannet trompetist og trompetlærer på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2014 med blandt andre Gorm Hovaldt, Christer Nilsson og Jonas Wiik som lærere.

Tanja er en aktiv freelance trompetist bl.a. indenfor kirkemusik og klassiske messingensembler. Hun er  medlem af Dania Brass Ensemble samt kvintet, der er professionelle ensembler bestående af tidligere elever af Professor Emeritus v/DKDM Mogens Andresen.

Tanjas fritid bliver også brugt på musik. Tidligere som 1. solo kornettist ved Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester og siden 1997 som fast del af Furesø Gardens Brass Band. Hun har tidligere virket professionelt som kornettist ved Søværnets Tamburkorps, samt undervist messsing-elever i Furesø Garden siden 2007.