Adam McKenzie cello

Adam McKenzie

Underviser i cello, orkestersammenspil og rytmik

Adam er klassisk uddannet cellist, født i Danmark, men opvokset i Sydney, Australien. Han har studeret i Australien, Danmark, Canada og Tyskland.

Som musiker og komponist har Adam komponeret musik til dokumentarfilm, teater, og mindre besætninger. Udover det har han arbejdet som studiemusiker for nogle af landets førende filmkomponister og spillet i diverse bands med turnéer rundt i Europa, Australien og USA.

Adam han høres på mange forskellige plader, som solist på diverse TV/film titel-melodier og live i mange forskellige folk/jazz/klassisk projekter.

Adam har mange års undervisningserfaring, både på musikskoler og på diverse kurser og workshops. Udover det klassiske repertoire, arbejder han også med folkemusik, jazz og komposition/improvisation i undervisningen.

Astrid Winsløw Hammer

Astrid Winsløw Hammer

BGK og Kunstfaglig afdelingsleder BGK.
Bettina Camilla Vestergaard

Bettina Camilla Vestergaard

Underviser i billedkunst.

Charlotte Truelsen Falk

Underviser i violin, rytmik og forskellige aktiviteter i indskolingen

Charlotte er uddannet Suzuki violinlærer fra Det Danske Suzuki Institut i 2002. Hun har bl.a. modtaget undervisning af Tove Detreköy, Eivind Sand Kjeldsen og Sergei Azizian.

Charlotte har boet 4½ år i Doha, Qatar. I Qatar dannede hun sin egen lille musikskole med ca. 25 violin elever. Inden udstationeringen underviste Charlotte fuldtid på henholdsvis Frederiksværk og Næstved Musikskoler. Udover det har Charlotte undervist adskillige steder, bl.a. Dett Danske Suzuki Institut, Allerød Musikskole, Musikhøjskolen på Frederiksberg og Køge Musikskole. I fritiden er Charlotte bl.a. koncertmester i Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester, samt formand for bestyrelsen af samme orkester.

Bjarne Rasmussen underviser i dyb messing

Bjarne Rasmussen

Underviser i dyb messing

Bjarne er uddannet på North Western University , Chicago, DKDM i direktion, samt Musikvidenskabelig Institut i Musikhistorie.

Bjarne har været basunist i Den Kgl. Livgardes Musikkorps indtil 2019, sideløbende har han undervist og spillet kammermusik og kirkekoncerter. Bjarne dirigerer og instruerer flere amatør blæseorkestre, og han spiller i Frederik den VII Ensemblet /Frederiksborg Slot, Danske Horn og Byens Brass Ensemble.

Han er Kapelmester i Sølystensemblet v/ Det Kongelige Skydeselskab. Derudover er han Lurblæser ved særlige lejligheder.

Francesco Cigna

Francesco Cigna

Underviser i rytmisk guitar, guitarværksted og sammenspil

Francesco Cigna er professionel guitarist med en lang karriere og mange pladeudgivelser bag sig.

Han har en solistuddannelse fra Rytmisk Musikkonservatorium. Desuden har han komponeret musik til dokumentar film, sine egne bands og andre kunstnere.

Til dagligt spiller han jazz, rock og meget andet, og når han ikke underviser, er han en travl mand på musikscenen. Han har sideløbende med sin karriere som musiker altid undervist og har over 18 års undervisningserfaring i guitar, komposition, teori og sammenspil.

Uanset om han underviser begyndere eller viderekomne elever, finder han stor glæde ved at dele sine erfaringer og glæden for musik.

www.reverbnation.com/francescocigna

www.francescocigna.webs.com

Frederik Håkonssen

Frederik Håkonssen

Underviser rytmisk slagtøj, slagtøjsværksted og slagtøjsorkester.

Frederik er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium med trommer som hovedfag. Nu er han i gang med at læse en kandidat i musikpædagogik på Rytmisk Musikkonservatorium.

Frederik har spillet og spiller med navne som: Drew, Mathilde Falch, Aksglæde, Benjamin Rihan, The Radar Post, Skuggi Spila, Spejlvendt og Harmonics.

Frederik har flere års erfaring i at undervise og har bl.a. været ansat ved Bagsværd Kostskole, Næstved og Vordingborg musikskole.

 

Isabella Østenby Vesti

Isabella Østenby Vesti

Underviser i tværfløjte

Isabella er uddannet fra det Jyske musikkonservatorium i Aarhus og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun specialiserede sig i tværfløjte og piccolofløjte.

Hun har tidligere undervist på Faxe musikskole samt undervist privat i flere år. Derudover har hun deltaget med pædagogisk virke i et orkesterprojekt i Grækenland og Italien, hvor 200 børn fra hele Europa deltog for at spille sammen i et kæmpe symfoniorkester.

Desuden har Isabella spillet med de fleste af landsdelsorkestrene, det Kgl. Kapel samt medvirket på Danmarks Underholdningsorkesters prisvindende album ”Ludvig Van Beethoven – Complete Symphonies”.
Foto: © Eric Klitgaard

 

 

Jakob Lind Lauritsen

Jakob Lind Lauritsen

Underviser i elbas og kontrabas

Jakob er uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium med bas som hovedfag. Derefter har han taget diplomstudium på Rytmisk Musikkonservatorium i musikpædagogik.

Jakob har deltaget i flere kurser: bl.a. på Den Rytmiske Højskole, på Musikhøjskolen og på The New School i New York. Jakob har komponeret og arrangeret musik til bl.a. jazz og musicals.

Som udøvende musiker har han spillet jazz, rock og pop, og han har bl.a. medvirket på indspilningen af “Woyzecks sidste symfoni” af Nikolaj Arcel. Egne kompositioner er opført på bl.a. Copenhagen Jazzhouse, Multihuset (Esbjerg) og Musikhuset (Århus) samt i “Bolero”, DR P2.

 

Majana Østergaard Randall

Majana Østergaard Randall

Dirigent for kor og orkestre.

Majana er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med en kandidat i rytmisk- og klassisk orkesterledelse samt arrangement med komposition. Derudover har Majana en bachelor i Almen Musikpædagogik også fra Det Jyske Musikkonservatorium med fokus på børnepædagogik, orkestersammenspil, klassisk klaver, arrangement og rytmisk kor.

Udover sit virke som dirigent og arrangør for mange forskellige typer ensembler og større orkestre gennem årene, har Majana samtidig mange års undervisningserfaring som klassisk klaverlærer. I sit udøvende musikervirke er Majana også komponist, og har sammen med forskellige ensembler og bigbands fået sin musik opført ved mange lejligheder.

Mark Johnsen

Mark Johnsen

Underviser i guitar, sammenspil, rytmik og forskellige aktiviteter i indskolingsafdelingen.

Mark er uddannet i Leg, musik og bevægelse med førskolebørn fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han har desuden undervisningserfaring i rytmisk guitar fra flere musikskoler og gennem undervisning af privatelever.

Mark har erfaring indenfor mange musikgenrer bl.a. gennem professionelt virke i diverse orkestre., hvor han har fungeret som guitarist, sanger og bandleder. Han har turneret i Sverige, Tyskland og et halvt år i Grækenland. Mark har endvidere medvirket på flere pladeproduktioner, både børneplader og voksenudgivelser.

Mark er som sangskriver og tekstforfatter i gang med produktion og udgivelse af eget materiale. Heriblandt kan nævnes børnepladen “Helle for Mig” som bliver udgivet af cope records februar 2005.

Safir Aerial

Safir Aerial

Underviser i rytmisk sang.

Safir er uddannet sanger og sangpædagog med en 5-årig diplomudannelse fra det Rytmiske Musikkonservatorium. På konservatoriet er Safir blevet undervist af bl.a. Etta Cameron, Lennart Ginman, Anne Rosing m.fl., og hun har siden videre-uddannet sig indenfor sangteknik og performance på Anne Rosing Instuttet.

Efter konservatoriet har Safir primært arbejdet med at synge, skrive og udgive sin egen musik og har udgivet 2 albums; Safirsongs(2008) og Closer(2012).
Safir har desuden boet i Los Angeles i perioder, og har her sunget med forskellige kunstnere samt arbejdet på at få sin egen musik ud.

Sideløbende med uddannelsen på konservatoriet og MGK har Safir undervist i sang, kor og sangskrivning i flere år, både på musikskoler samt MGK.
Udover at undervise på Roskilde Kulturskole er Safir nu i gang med at skrive nyt materiale til endnu et album og spiller og synger desuden koncerter i forskellige sammenhænge i det meste af landet.

Sofie Lerstrup dans og drama

Sofie Vind Lerstrup

Underviser i dans og drama.

Sofie har gået på Den Rytmiske Daghøjskole på linien “Danse-Teater” i 2007 og 2008. Her har hun modtaget undervisning i balletøvelser og Moderne Dans.

Sofie har endvidere deltaget på et kursus indenfor fysisk kunst og performance, og hun har været i praktik på Skolen for Moderne Dans.

Sofie er koreograf på forestillingen Jesus Christ Superstar med amatørforeningen “Elverfolket” i Holbæk i  2013.

Susanne Olschansky

Susanne Olschansky

Underviser i fagot.

Susanne er uddannet på fagot hos Peter Bastian på Det kongelige danske Musikkonservatorium og har assisteret i mange danske symfoniorkestre samt undervist på forskellige musikskoler gennem mange år i fagot, kammermusik og symfoniorkester.

Hun samler jævnligt sine elever fra alle musikskolerne i et fagotorkester, der oftest består af 10-20 fagotter.

Susanne videregiver sine undervisningserfaringer til næste generation som lærer i fagotpædagogik på Det kongelige danske Musikkonservatorium.

Der findes fagotter i forskellige størrelser afhængig af børns alder og størrelse.

Tanja Fandt Andersen

Tanja Fanth Andersen

Underviser i trompet.

Tanja er uddannet trompetist og trompetlærer på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2014 med blandt andre Gorm Hovaldt, Christer Nilsson og Jonas Wiik som lærere.

Tanja er en aktiv freelance trompetist bl.a. indenfor kirkemusik og klassiske messingensembler. Hun er  medlem af Dania Brass Ensemble samt kvintet, der er professionelle ensembler bestående af tidligere elever af Professor Emeritus v/DKDM Mogens Andresen.

Tanjas fritid bliver også brugt på musik. Tidligere som 1. solo kornettist ved Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester og siden 1997 som fast del af Furesø Gardens Brass Band. Hun har tidligere virket professionelt som kornettist ved Søværnets Tamburkorps, samt undervist messsing-elever i Furesø Garden siden 2007.