SPOR – 51 billedkunstelever udstiller i Sct. Hans Have i Pinsen

Spor_aftryk_Billedværkstedet_RoskildeKulturskole_web

Kom og se den første fælles billedskoleudstilling i Roskilde Kulturskoles historie.

I alt 51 elever i alderen 7-25 år viser deres kunstarbejder fra det forløbne år – fra maleri, skulptur og tegning til installation, performance og video.

Fernisering: Pinselørdag, d. 19. maj 2018, kl. 14 til 17 i Sct. Hans Have i Roskilde

Udstillingen åbnes kl. 14 med en tale af borgmester Joy Mogensen

Sted: Kapellet ved Sct. Hans Have, Bistrup Allé 36, 4000 Roskilde

Åbningstider i pinsen

Pinsesøndag, d. 20. og 1. Pinsedag, mandag d. 21. maj, kl. 14 til 17.

Et ensomt liggende kapel i en stor og gammel park. Et kig ud mod Roskilde Fjord. En smuk bygning med en fortid. En knirkende dør. Slidte rum, vægge med spor. Små og store snørklede rum. Lugten af forladthed og stillestående luft, måske også en smule fugtighed. Gad vide, hvad der gemmer sig omkring det næste hjørne? Her kan alt ske, når børn og unge slipper fantasien løs og der digtes videre på stemningerne og broderes på virkeligheden.

Video screenshot, “LOL”, Caroline Prehn, Mie Møller og Lynn Kieu Bøgh Cochrane

Udstillingen er et samarbejde mellem alle Roskilde Kulturskoles kunsthold: Billedværkstedet på Trekronerskolen og Margretheskolen, tilvalgshold for 7.-9. klasse på Lindebjergskolen, animationshold fra Anilab og BGK Midt & Vest, Roskilde-afdelingen

For første gang samles vi om et fælles tema – SPOR. Ikke som begrænsning, men som igangsætning. Fantasien foldes ud på tværs af alder og udtryk.

Nogle udstiller for første gang, andre er mere erfarne, har et klart sigte og bliver måske i år optaget på et kunstakademi.

Kom glad og se!

Workshop_BGKMidtogVest_Roskilde_web