Lærere

420x420

Bettina Camilla Vestergaard

Underviser i billedkunst.
Casper Preisler

Casper Preisler

Underviser i MTV Showdance og Breakdance.

 

Charlotte Truelsen Falk

Charlotte Truelsen Falk

Underviser i violin.

Charlotte er uddannet Suzuki violinlærer fra Det Danske Suzuki Institut i 2002. Hun har bl.a. modtaget undervisning af Tove Detreköy, Eivind Sand Kjeldsen og Sergei Azizian.

Charlotte har boet 4½ år i Doha, Qatar. I Qatar dannede hun sin egen lille musikskole med ca. 25 violin elever. Inden udstationeringen underviste Charlotte fuldtid på henholdsvis Frederiksværk og Næstved Musikskoler. Udover det har Charlotte undervist adskillige steder, bl.a. Dett Danske Suzuki Institut, Allerød Musikskole, Musikhøjskolen på Frederiksberg og Køge Musikskole. I fritiden er Charlotte bl.a. koncertmester i Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester, samt formand for bestyrelsen af samme orkester.

Christian Back Kirkegaard

Christian Back Kirkegaard

Underviser i slagtøjsforskole, klassisk slagtøj og sammenspil.

Christian er uddannet som slagtøjsspiller med pædagogik på det Kgl. Danske Musikkonservatorium ved blandt andre prof. Gert Mortensen, Christian Schiøler, Wieland Welzel, Johann Bridger og Morten Friis.

Han har siden 2010 fungeret som underviser på forskellige musikskoler og er sideløbende aktiv som freelance musiker og har været assistent ved bl.a. Copenhagen Phil, DR Symfoniorkestret, Prinsens Livregiment og den Kgl. Livgardes Musikkorps. Christian er desuden også tilknyttet det nordiske orkester, Afenginn, som trommeslager og marimbaspiller.

Clara Vuust

Clara Vuust

Underviser i rytmisk sang, rytmik og forskellige aktiviteter i indskolingsafdelingen.

Clara er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium med en 5-årig diplomuddannelse som sanger og sangpædagog. Der har hun fået undervisning af blandt andre Etta Cameron og Marie Bergmann. Efter konservatoriet har Clara efteruddannet sig både indenfor sangpædagogik og børnemusik.

Som sangpædagog med den 2 årige efteruddannelse “Voice Embodiment” ved sangadjunkt Anne Rossing Schow og skuespiller Terese Damsholt, samt “Årskursus i Rehabilitering af sang- og talestemmen” ved sangadjunkt Anne Rossing Schow.

Som rytmiklærer og forskolelærer med efteruddannelsen “Musik, Leg og Bevægelse” ved Lotte Kærså på Rytmisk Musikkonservatorium, “Musik 3 – 9 år” ved Anne Mette Riis på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og “Hørelære for børn” ved professor Inge Marstal på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Som sanger har Clara udgivet albummet “Here’s to Love” på det anerkendte jazz pladeselskab Storyville records i 2013. November 2015 udkommer hendes næste album på samme pladeselskab. Hun har mange koncerter blandt andet på Copenhagen Jazzfestival, Vinterjazzen og Århus Jazzfestival for at nævne nogle. Desuden har hun Børnejazz orkestret “Jazzkatten”, der spiller en musikforestilling for børn i førskolealderen og optræder på blandt andet biblioteker, kulturhuse og børnemusikfestivaler.

www.claravuust.com
Clara Vuust på Facebook

Henriette Camilla Hansen

Underviser i billedkunst.
420x420

Irina Hayrapetyan

Underviser i klaver.
Jakob Lind Lauritsen

Jakob Lind Lauritsen

Underviser i elbas og kontrabas

Jakob er uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium med bas som hovedfag. Derefter har han taget diplomstudium på Rytmisk Musikkonservatorium i musikpædagogik.

Jakob har deltaget i flere kurser: bl.a. på Den Rytmiske Højskole, på Musikhøjskolen og på The New School i New York. Jakob har komponeret og arrangeret musik til bl.a. jazz og musicals.

Som udøvende musiker har han spillet jazz, rock og pop, og han har bl.a. medvirket på indspilningen af “Woyzecks sidste symfoni” af Nikolaj Arcel. Egne kompositioner er opført på bl.a. Copenhagen Jazzhouse, Multihuset (Esbjerg) og Musikhuset (Århus) samt i “Bolero”, DR P2.

Jakob Lundbak

Jakob Lundbak

Underviser i saxofon og klarinet.

Jakob Lundbak er uddannet rytmisk saxofonist og lærer. Han har studeret musik først på Rytmisk Musikkonservatorium i København og senere på Conservatorium van Amsterdam. Han kom hjem fra Amsterdam i 2013, og lever nu som saxofonist, underviser og organist.

Jakob kan opleves som jazz-saxofonist i en række orkestre, blandt andet Kathrine Windfeldt Bigband. Han underviser på Kulturskolen i saxofon, klarinet, sammenspil og Skoleorkester.

Jesper Agesen

Jesper Agesen

Underviser i guitar og sammenspil.

Jesper er uddannet rymisk musiker/musiklærer på Nordjysk Musikkonservatorium i 1997, og tog i 1998 Diplomeksamen i rytmisk guitar. Under og efter studierne har han suppleret med undervisning af en række internationalt anerkendte guitarister som Sal Salvador, Paul Bollenback og Lage Lund samt improvisationsguruen Charlie Banacos. Han har desuden deltaget i Jazz Danmarks Summer Session stævner med nogle af verdens bedste jazzmusikere.

Jesper har undervist på musikskoler siden studietiden, primært i guitar og sammenspil. Som udøvende musiker har Jesper beskæftiget sig med stort set alle genrer indenfor rytmisk musik, med samarbejspartnere som Uffe Markussen, Bobo Moreno, Palle Mikkelborg, Kjeld Lauritsen, Jan Harbeck og mange flere.

Han har medvirket på flere cd udgivelser, bl.a. Harbeck/Agesen/Johnsen/Landors (2003), HAVL: “Who is it?”(2005) og Jesper Agesen Trio:”Now”(2010)

Katrine Munk Rasmussen

Katrine Munk Rasmussen

Underviser i cello.

Katrine startede med at spille cello som 9-årig på Det Danske Suzuki Institut. Efterfølgende er Katrine uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium hos Niels Ullner, samt videre studier hos Morten Zeuthen i København og Rocco Fillippini i Milano.

Katrine har assisteret en del i landsdelsorkestrene og spillet fast med i “Opus 11” og i Odense Domkirkes Kammerorkester. Hun har endvidere taget kursus i “Color Strings” i Finland og kursus på DKDM. Katrine har også taget niveau 3 i Suzuki uddannelsen indenfor celloundervisning.

420x420

Lars Mathiesen

Underviser i fagot.

Lene Hesselbjerg

Underviser i obo.
420x420

Louise Rebsdorf Rostved

Underviser i klassisk sang.

Tilknyttet før- og forskole.

Majana Østergaard Randall

Majana Østergaard Randall

Digent for kor og orkestre.

Majana er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med en kandidat i rytmisk- og klassisk orkesterledelse samt arrangement med komposition. Derudover har Majana en bachelor i Almen Musikpædagogik også fra Det Jyske Musikkonservatorium med fokus på børnepædagogik, orkestersammenspil, klassisk klaver, arrangement og rytmisk kor.

Udover sit virke som dirigent og arrangør for mange forskellige typer ensembler og større orkestre gennem årene, har Majana samtidig mange års undervisningserfaring som klassisk klaverlærer. I sit udøvende musikervirke er Majana også komponist, og har sammen med forskellige ensembler og bigbands fået sin musik opført ved mange lejligheder.

Mark Johnsen

Mark Johnsen

Underviser i guitar, sammenspil og forskellige aktiviteter i indskolingsafdelingen.

Mark er uddannet i Leg, musik og bevægelse med førskolebørn fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han har desuden undervisningserfaring i rytmisk guitar fra flere musikskoler og gennem undervisning af privatelever.

Mark har erfaring indenfor mange musikgenrer bl.a. gennem professionelt virke i diverse orkestre., hvor han har fungeret som guitarist, sanger og bandleder. Han har turneret i Sverige, Tyskland og et halvt år i Grækenland. Mark har endvidere medvirket på flere pladeproduktioner, både børneplader og voksenudgivelser.

Mark er som sangskriver og tekstforfatter i gang med produktion og udgivelse af eget materiale. Heriblandt kan nævnes børnepladen “Helle for Mig” som bliver udgivet af cope records februar 2005.

420x420

Merete Elisabeth Lundberg

Underviser i basun.

Før- og forskole.

Safir Aerial

Safir Aerial

Underviser i rytmisk sang.

Safir er uddannet sanger og sangpædagog med en 5-årig diplomudannelse fra det Rytmiske Musikkonservatorium. På konservatoriet er Safir blevet undervist af bl.a. Etta Cameron, Lennart Ginman, Anne Rosing m.fl., og hun har siden videre-uddannet sig indenfor sangteknik og performance på Anne Rosing Instuttet.

Efter konservatoriet har Safir primært arbejdet med at synge, skrive og udgive sin egen musik og har udgivet 2 albums; Safirsongs(2008) og Closer(2012).
Safir har desuden boet i Los Angeles i perioder, og har her sunget med forskellige kunstnere samt arbejdet på at få sin egen musik ud.

Sideløbende med uddannelsen på konservatoriet og MGK har Safir undervist i sang, kor og sangskrivning i flere år, både på musikskoler samt MGK.
Udover at undervise på Roskilde Kulturskole er Safir nu i gang med at skrive nyt materiale til endnu et album og spiller og synger desuden koncerter i forskellige sammenhænge i det meste af landet.

Sofie Vind Lerstrup

Sofie Vind Lerstrup

Underviser i dans og drama.

Sofie har gået på Den Rytmiske Daghøjskole på linien “Danse-Teater” i 2007 og 2008. Her har hun modtaget undervisning i balletøvelser og Moderne Dans.

Sofie har endvidere deltaget på et kursus indenfor fysisk kunst og performance, og hun har været i praktik på Skolen for Moderne Dans.

Sofie er koreograf på forestillingen Jesus Christ Superstar med amatørforeningen “Elverfolket” i Holbæk i  2013.

Tanja Fandt Andersen

Tanja Fanth Andersen

Underviser i trompet.

Tanja er uddannet trompetist og trompetlærer på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2014 med blandt andre Gorm Hovaldt, Christer Nilsson og Jonas Wiik som lærere.

Tanja er en aktiv freelance trompetist bl.a. indenfor kirkemusik og klassiske messingensembler. Hun er  medlem af Dania Brass Ensemble samt kvintet, der er professionelle ensembler bestående af tidligere elever af Professor Emeritus v/DKDM Mogens Andresen.

Tanjas fritid bliver også brugt på musik. Tidligere som 1. solo kornettist ved Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester og siden 1997 som fast del af Furesø Gardens Brass Band. Hun har tidligere virket professionelt som kornettist ved Søværnets Tamburkorps, samt undervist messsing-elever i Furesø Garden siden 2007.

Thomas Bornø

Thomas Bornø

Underviser i rytmisk klaver.

Thomas er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium med en 5-årig diplomuddannelse som musiker og musiklærer med klaver som hovedinstrument. På konservatoriet har han fået undervisning af blandt andre Carsten Dahl, Jacob Christoffersen og Nikolaj Hess. Efter konservatoriet har Thomas videreuddannet sig i New York hos bl.a. Kenny Werner og Aaron Goldberg.

Som underviser besidder Thomas en mangeårig undervisningserfaring på mange forskellige niveauer. Han har arbejdet som musikskolelærer på flere forskellige musikskoler. I øjeblikket er Thomas, udover at være klaverlærer på Roskilde Kulturskole, også ansat som lærer på MGK, Musikalsk Grundkursus, en forskole til konservatoriet.

Som pianist er Thomas fast medlem af flere orkestre og freelancer i løse sammenhænge, både som komponist og som studiemusiker. I 2009 udgav han sit debutalbum, som blev indspillet i New York, med tre amerikanske musikere og fortrinsvis indeholder egne numre. Albummet blev i 2010 nomineret til en Danish Music Award i kategorien ’Årets nye jazz navn’. Ud over sit eget projekt, spiller han bl.a. med Jens Søndergaard Quartet , Birgitte Soojin Quartet og Blichers Bigband. Han har tidligere spillet fast med Ib Glindemanns Orkester, Etta Cameron, og gennem årene optrådt med adskillige prominente jazznavne så som Benny Golson, DR Bigbandet, Tivolis Bigband, Ed Thigpen, Bob Rockwell, Kresten Osgood, Jesper Thilo, Ida Corr, Sinne Eeg, Caroline Henderson, Bobo Moreno, Søs Fenger m.fl.

Thomas Crawfurd

Thomas Crawfurd

Underviser i trommer og sammenspil.

Thomas er uddannet trommeslager og musiklærer fra Det. Kgl. Danske Musikkonservatorium i København i 2006.

Han har undervisningserfaring fra bl.a. Børneuniversitetet på Vesterbro og mange år med privatelever. Thomas skriver også egne numre og har i 2007 udgivet cd med Bhatiz og The Fried Okra Band. Han spiller desuden med Marina, Beatles 2000 og Blues Brothers Experience.

www.myspace.com/thomascrawfurd

Tine Arlshøj Andersen

Tine Karlshøj- Andersen

Underviser i fløjte.
420x420

Ulla Abildgaard

Underviser i klassisk sang.
Roskilde Kommune
Kontakt
Roskilde Kulturskole
Planetvej 30 B
4040 Jyllinge

Telefon: 46 31 87 97